Groot formaat

Groot formaat print

Ook op het gebied van groot formaat print kunt u bij ons terecht, of het nu gaat om een naaipatroon, bouwtekening, doek voor een Abraham/Sara of jubileum, voetbal sponsorbord en een bord voor aan de gevel: het kan allemaal bij Printhuus. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden:

 

Banner doek

Dagelijks worden er banner doeken geprint op 510 grams doek dat voldoet aan brandklasse B1, geschikt voor binnen- en buitengebruik qua brandveiligheid. Veel doeken worden geprint voor jubilea zoals voor een Abraham, Sarah, 25 jarige, een collega die met pensioen gaat, een 25 jarig huwelijksjubileum, we zien dagelijks van alles voorbij komen.

Ook zien we steeds meer tuindoeken voorbij komen, een keer wat anders in de tuin dan de standaard doeken uit de bouwcentrum! Doeken tot een breedte van 160 cm printen we zelf, de lengte kan tot heel lang, daag ons niet uit….voor opdrachten breder van 160 cm hebben we een betrouwbare partner waarmee we samenwerken.

Verder kunt u ook bij ons roll up banners, kant-en-klaar bij ons bestellen in diverse breedtes, standaard is 85×200 cm. Heeft u een oude roll up banner, wij kunnen deze waarschijnlijk hergebruiken. Wel zo duurzaam! Informeer naar de mogelijkheden.

 

Stickers

Ook worden er (bijna) dagelijks stickers gedrukt op de groot formaat printer. Stickers voor borden, denk aan de voetbalvelden en reclameborden, maar ook stickers voor etiketten, labels etc. Na het full colour printen kan het gelamineerd worden met mat of glanzend laminaat. Het blijft dan extra kleur- en krasvast en de stickers gaan langer mee. Verder bestaat er de optie om stickers te snijden, plotten noemen we dit. Het kan (bijna) alle vormen gesneden worden. Tot slot is het ook mogelijk om na het plotten, de stickers te voorzien van applicatietape, voor als het op ruiten/auto’s/boten geplakt moet worden. Kortom: geen sticker opdracht is gelijk en er is ook hier veel mogelijk!

 

Papier

Posters tot A3 formaat worden geprint op één van de vele kopieerders. Wil je een grotere poster op papier: geen probleem, tot 137 cm breed kunnen we posters printen. We zien veel promotionele posters voor acties en voor in stoepborden voorbij komen. Stoepborden zijn er in verschillende formaten, dus meet deze eerst even op voordat je een bestand mailt. Naast posters op “gewoon” papier printen we ook veel posters op blueback paper. Deze zijn geschikt voor verkiezingsborden of voor borden langs de wegen in de dorpen. Indien nodig sturen we deze posters op naar het bedrijf die de posters ook plaatst. We leveren dit tegen zeer concurrerende tarieven!

 

Canvas

Leuk voor aan de muur, leuk om te geven: een mooie afbeelding op canvas. Ook hier is veel mogelijk, informeer naar de mogelijkheden!

 

Fotobehang

Helemaal hip, je eigen droomfoto op behang geprint. We hebben inmiddels diverse gave opdrachten gedaan voor diverse klanten, particulier als zakelijk. Van hele grote wanden, tot bescheiden één baan. Heb je altijd al een (slaap)kamer willen voorzien van die ene mooie foto: geen probleem. En het plakken van het behang: een kind kan de was doen! Ook voor mensen zonder behang ervaring is het behang wat wij printen, goed te verwerken, het scheurt niet, plakt makkelijk, iedereen tot nu toe is enthousiast! Zie ook onze instagram of facebook pagina, wil je referenties uit Dalfsen of meer richting Oostenrijk, op deze lijn hebben we meerdere klanten zitten die je hierover enthousiast kunnen bijpraten.

 

Bouwtekening

Even op groot formaat die ene bouwtekening afdrukken? Geen probleem, het is zo geprint. Of: is je bouwtekeningprinter stuk en wil je toch even snel de bouwtekeningen geprint hebben, bel even en er kan veel. Andere klanten die veel bij ons komen zien de investering voor zo’n printer niet zitten, tja, moet je zoveel investeren voor de ene bouwtekening in de maand?! Printhuus biedt de oplossing! Af en toe zie we naaipatronen voorbij komen. Leuk om zo’n naaipatroon digitaal te kopen op internet, maar waar print je deze A0 poster? Bij Printhuus!

 

Groot formaat scanner

Tot A0 breedte (840 mm) kunnen (oude) bouwtekeningen ook gescand worden, ideaal als je wilt gaan verbouwen en je alleen de originelen nog maar hebt. Na het scannen kun je de digitale versie en/of een geprinte versie ontvangen hiervan. Is het relatief rustig in de zaak, dan is het klaar-terwijl-u-wacht! Of bel even om een afspraak te maken, onze tijden staan op de site

×

Hey!

Onze klantenservice staat tijdens onze openingstijden voor je klaar!

×